top of page
  • Skribentens bildLinda Granberg

Anlita en Digital Strateg i Piteå

Uppdaterat: 30 dec. 2022

Är du på jakt efter en Digital strateg i Piteå? Då har du kommit rätt! Mitt namn är Linda Granberg, jag driver Digitallyftet och hjälper dig med ditt företags sociala medier, digitala marknadsföring, annonsering, SEO och content för dina digitala kanaler. Jag skräddarsyr lösningar och hjälper dig med både stort och smått.


Anlita en digital strateg


Skicka mig ett mail på info@digitallyftet.com och berätta kort om ditt företag och dina behov. Vet du inte riktigt vad du behöver är det inga problem, jag hjälper dig givetvis med en nulägesanalys och ger rekommendationer om vilken del av din kommunikation vi ska ta itu med först. Du kan känna dig trygg med att jag vill ditt företags bästa och kommer att göra mitt yttersta för att du ska lyckas med din digitala marknadsföring!


Ångbryggeriet Piteå har valt att anlita Digitallyftet

Vad kostar en digital strateg?


Vad kostar det att anlita Digitallyftet? Priset beror helt och hållet på hur stora insatser ditt företag är i behov av, du kan välja att endast anlita mig för exempelvis annonsering eller lämna över all kommunikation vilket innebär att jag sköter absolut ALLT och du kan fokusera på annat. Hör av dig för att berätta om dina behov så skriver jag ihop en offert.


Varför ska man anlita en digital strateg?


Det finns många goda anledningar till varför du ska anlita Digitallyftet tex:

  • Jag är utbildad digital strateg och har stora kunskaper inom digital marknadsföring

  • Jag har själv byggt upp ett framgångsrikt varumärke och jobbat som influencer för stora svenska bolag som Lagerhaus, Jotex, Ellos, Lundby, Linas matkasse, Risenta, Panduro, Jollyroom, Bluebox och många fler. Jag har även arbetat som toppbloggare för Loppi.

  • Jag är van att skapa innehåll för både webb och sociala medier, det går fort och alla inlägg har ett tydligt syfte.

  • Jag skapar en långsiktig plan för ditt företag, de insatser du betalar för idag kommer helt enkelt att vara gynnsamma en lång tid framöver.

  • Jag har ett brinnande intresse för att hänga med i de senaste nyheterna gällande algoritmer, funktioner, programvara och trender inom branschen och kommer att använda den kunskaparen för att hjälpa ditt företag att hålla sig i framkant.

  • Jag har lång erfarenhet av att jobba med både detaljhandel och kundservice och kan kombinera denna kunskap med min digitala kompetens. Jag förstår hur din bransch ser ut och hur man marknadsför dig på bästa vis.Kan man anlita en digital strateg på distans?


Självklart! Jag är van att jobba med olika typer av företag, många på olika ort. Jag gör ett lika bra jobb för dig oavsett om du är bosatt i Göteborg eller Kiruna! Skicka ett mail och berätta mer om ditt företag63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page