top of page
Instastory mat

Hej, vad behöver du?

Inget företag och varumärke är det andra likt, det vet jag och jobbar därför efter dina behov och skapar engagerande kommunikation som riktar sig till just dina kunder.

När du anlitar mig kan du känna dig trygg med att jag ser ditt företag som unikt och att jag hjälper dig med precis det som du behöver. Läs mer om mina tjänster nedan och tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar!

Skräddarsytt

Inget företag och varumärke är det andra likt, det vet jag och jobbar därför efter dina behov och skapar engagerande kommunikation som riktar sig till just dina kunder.

När du anlitar mig kan du känna dig trygg med att jag ser ditt företag som unikt och att jag hjälper dig med precis det som du behöver.

Skicka ett e-mail redan idag!

Drift av sociala medier

Fokusera på företagets dagliga drift och låt mig sköta dina sociala medier på ett proffsigt och väl genomtänkt sätt!​

2024 förväntar sig kunder att kunna ta kontakt med företag på sociala medier. Facebook har i många fall ersatt kundservice och konsumenten vill ha snabba svar på sina frågor. När du anlitar mig kan du vara säker på att dina sociala kanaler sköts och uppdateras efter en noga genomtänkt kommunikationsplan.

 

Du kan helt enkelt fokusera på den dagliga driften av ditt företag samtidigt som dina kunder upplever ett ökat engagemang och synlighet av ditt företag på Facebook och Instagram.

Annonsering

En välplanerad annonsstrategi kombinerat med bra innehåll är nyckeln till att lyckas och nå ut på sociala medier.

Genom digital annonsering kan ditt företag nå rätt målgupp vid rätt tidpunkt. Genom att jobba smart med riktade annonser kan jag hjälpa dig att få ut mycket för din annonsbudget. 

Vill du ha hjälp med att skapa medvetenhet om ett event, öka varumärkeskännedom, få fler besökare till din restaurang, fler kunder till din butik eller något helt annat? Hör av dig så skräddarsyr jag en lösning som passar just dig och dina behov!

Foto och film

Sociala medier, speciellt Instagram är väldigt visuella plattformar. Jaghjälper dig att skapa ett snyggt flöde och proffsiga annonser.

 

Jag kan hjälpa dig med fotografering, redigering och att planera ett flöde som passar just ditt varumärke. 

Jag skapar även enklare filmer riktade mot sociala medier i syfte att lyfta ditt varumärke och dina tjänster.

Kommunikationsplan

Vad, när och hur kommunicerar du med dina kunder på bästa sätt? En kommunikationsplan är A och O för företags digitala närvaro.

 

Jag hjälper dig att ta fram en väl genomtänkt kommunikationsplan som verkligen underlättar ditt arbete med sociala medier och webb. Vill du sedan ha hjälp med att uppdatera dessa kanaler hjälper jag självklart till!

Content

Stärk ditt varumärke och skapa förtroende genom att erbjuda dina kunder relevant och intressant innehåll som hjälper dem på ett inspirerande sätt.

 

Exempel på detta kan vara blogginlägg med 10 tips för hur du inreder uteplatsen, Bästa vinet till fisk, Detta ska du tänka på när du bygger altan etc. Content marketing är ett utmärkt sätt att nå ut till nya kunder via sociala medier, webb och Pinterest. Det är även ett bra sätt att ranka på fler sökord och termer på Google.

Evenemang

Har du ett evenemang på gång och behöver någon som hjälper dig att dokumentera och uppdatera sociala medier och webb? Jag har erfarenhet av detta och hjälper dig gärna! 

Du kan lugnt fokusera på det praktiska och samtidigt känna dig trygg i att dina sociala kanaler hålls uppdaterade under evenemangets gång och samtidigt samlar ihop marknadsföringsmaterial inför kommande events. 

Behöver du hjälp inför eventet, att skapa en kommunikationsplan, digital annonsering etc, inga problem! Hör av dig så fixar vi det!

Algoritmer

Facebooks och Instagrams algoritmer är en invecklad historia som det krävs en hel del tid och engagemang att förstå sig på. Därför har jag gjort arbetet åt dig! 

Prata med mig om Algoritmer och hur du kan nyttja dessa till din fördel genom en kommunikationsstrategi som tar hänsyn till hur och när Facebook och Instagram vill att vi ska kommunicera. 

Allt för att du ska uppleva extra organisk (gratis) räckvidd och i slutändan ökad omsättning. 

Image by Karsten Winegeart

Hör av dig!

Låter detta som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!

Litet eller nystartat företag? Jag har stor erfarenhet av att jobba med enskilda firmor och nystartade företagare.

 

Många försöker själva att skapa sina hemsidor och sociala medier men känner stor frustration. Hör av dig till mig så blir det rätt från början. Hemsida som är SEO-vänlig för att synas på Google och mobilanpassad för att se bra ut på alla enheter. 

Linda Granberg 

Digital Strateg Piteå

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Tack! Ditt meddelande är skickat.

bottom of page